Πρώτο Trailer Απο Το "Solace"

0

Η Filmnation κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Solace", το θρίλερ μυστηρίου του Afonso Poyart, που αποτελεί το sequel της "Se7en" του David Fincher. To sequel που αρχικά είχε τον τίτλο "Ei8ht", αντιμέτωπισε αρκετά προβλήματα στην παραγωγή του, καθώς ο David Fincher αρνήθηκε να εμπλακεί και η ταινία αλλαξε αρκετά "χέρια" έκτοτε. Τελικά η ταινία ολοκληρώθηκε πρίν απο δυο χρόνια, όμως και πάλι κάποια προβλήματα με τα δικαιώματα της διανομής, καθυστέρησαν και πάλι την κυκλοφορία της.

"Η ταινία αφηγείται την ιστορία του βετεράνου πράκτορα του FBI, Joe Merriweather (Jeffrey Dean Morgan) και της φιλόδοξης συνεργάτιδας του Katherine Cowles (Abbie Cornish), οι οποίοι στρατολογούν την βοήθεια του αναλυτή-μέντιουμ Dr. Clancy (Anthony Hopkins), για να τους βοηθήσει στην επίλυση μιας σειράς περίεργων φόνων.

Οταν οι διαισθητικές δυνάμεις του Clancy, οι οποίες εμφανίζονται με την μορφή έντονων και ανησυχητικών οραμάτων, τον οδηγούν στα χνάρια του δολοφόνου (Colin Farrell), ο γιατρός σύντομα διαπιστώνει ότι το χάρισμα του είναι πολύ αδύναμο μπροστά στις εξωπραγματικές δυνάμεις του ασύλληπτου δολοφόνου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Afonso Poyart, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Peter Morgan, Ted Griffin και Sean Bailey.

Πρωταγωνιστούν οι Colin Farrell, Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish, Marley Shelton, Xander Berkeley, Janine Turner, Kenny Johnson, Jose Pablo Cantillo.

Η ταινία που είναι γνωστή και με τον τίτλο "Premonitions", θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.