Πρώτο Trailer Απο Το «Shock and Awe”

0

Η Vertical κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Shock and Awe”, το δραματικό φίλμ του Rob Reiner, που εστιάζει στα αληθινά αίτια πίσω απο την εισβολή των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ιράκ το 2003 και τα χημικά όπλα που δεν βρέθηκαν ποτέ.

«Το φίλμ είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία των δημοσιογράφων του Knight Ridder, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που προέβλεψαν τον Πόλεμο στο Ιράκ του 2003, όταν αμφισβήτησαν τον αληθινό λόγο και τα κίνητρα του Λευκού Οίκου που διοικούσε εκείνη την εποχή ο George Bush.”

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rob Reiner («Misery”, «Stand by Me”), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joey Hartstone («LBJ”). Πρωταγωνιστούν οι Woody Harrelson, James Marsden, Tommy Lee Jones, Milla Jovovich, Jessica Biel, Luke Tennie, Richard Schiff.

Αν και όλοι γνωρίζουμε πλέον το πόσο προμελετημένος ήταν ο Πόλεμος του Ιράκ, το φίλμ του Rob Reiner ρίχνει μια βαθύτερη ματιά πίσω απο έναν αναίτιο πόλεμο που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων αμάχων και την καταστροφή μιας χώρας που ύστερα απο 15 χρόνια, ακόμη δεν έχει καταφέρει να ορθοποδήσει.

Το «Shock and Awe” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Ιούλιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.