Πρώτο Trailer Απο Το «Seven Sisters»

0

Η SND Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Seven Sisters» (What Happened to Monday?), το sci-fi θρίλερ του Tommy Wirkola.

«2073. Η Γή υποφέρει απο τον υπερπληθυσμό. Η κυβέρνηση αποφάσισε να εισάγει την πολιτική του ενός παιδιού, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ελέγχου Γεννήσεων, υπο την αιγίδα της Nicolette Cayman (Glenn Close). Αντιμέτωπος με την γέννηση επτά δίδυμων κοριτσιών, ο Terrence Settman (Willem Dafoe) αποφασίζει να κρατήσει την ύπαρξη των επτά εγγονιών του μυστική. Περιορισμένες στο μικρό τους διαμέρισμα, οι επτά αδελφές θα πρέπει να μοιράζονται τις επτά ημέρες της εβδομάδας σαν ένα πρόσωπο με μια ταυτότητα: αυτήν της Karen Settman (Noomi Rapace). Αν και το μυστικό διατηρείταιγια χρόνια, όλα θα καταρρεύσουν την ημέρα που η Monday θα εξαφανιστεί μυστηριωδός.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tommy Wirkola («Dead Snow», «Hansel & Gretel: Witch Hunters»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Max Botkin και Kerry Williamson («Alex Cross»).

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των επτά αδελφών βρίσκεται η Noomi Rapace («The Girl with the Dragon Tattoo»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Glenn Close, Willem Dafoe, Robert Wagner, Christian Rubeck, Marwan Kenzari και Pål Sverre Hagen.

Η ταινία που θυμίζει κάτι απο την τηλεοπτική σειρά «Orphan Black», θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:

 
Πρώτο Trailer Απο Το "Seven Sisters"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.