Πρώτο Trailer Απο Το «Papillon”

0

Η Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Papillon”, το remake της εξαιρετικής ταινίας που σκηνοθέτησε το 1973 ο Franklin J. Schaffner, με πρωταγωνιστές τους Steve McQueen και Dustin Hoffman.

«O Henri Charrière (Charlie Hunnam) – γνωστός με το παρατσούκλι Πεταλούδας εξαιτίας ενός εντυπωσιακού τατουάζ στο στήθος του – συλλαμβάνεται στο Παρίσι για ένα φόνο που δε διέπραξε και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη σε μια σωφρονιστική αποικία στα ανοιχτά της Γαλλικής Γουιάνας. Όμως για τον Charrière, η ελευθερία είναι πιο σημαντική κι από τον αέρα που αναπνέει. Σαράντα τρεις μέρες μετά την άφιξή του στη φυλακή, ο Πεταλούδας προσπαθεί για πρώτη φορά να αποδράσει. Με μοναδικά του όπλα την πονηριά και το πείσμα, ο Σαριέρ δοκιμάζει και αποτυγχάνει ξανά και ξανά, μέχρι που τον μεταφέρουν στο Νησί του Διαβόλου, μια διαβόητη φυλακή από την οποία κανείς ποτέ δεν είχε καταφέρει να δραπετεύσει… μέχρι τότε.
Αποφασισμένος να ανακτήσει την ελευθερία του, ο Πεταλούδας σχηματίζει μια αταίριαστη συμμαχία με τον καταδικασμένο παραχαράκτη Louis Dega (Rami Malek), ο οποίος με αντάλλαγμα την προστασία, συμφωνεί να χρηματοδοτήσει την απόδραση του Πεταλούδα.”

Πρώτο Trailer Απο Το "Papillon"

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Δανός Michael Noer («R”, «Northwest”), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Aaron Guzikowski («Prisoners”), βασισμένος φυσικά στο ομώνυμο βιβλίο-αυτοβιογραφία που έγραψε ο ίδιος ο Henri Charrière. Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι David Koplan, Yan-Fischer-Romanovsky, Joshua D. Mauer, Terrence Chang και Martin Hellstern.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Henri ‘Papillon’ Charriere και Louis Dega, βρίσκονται οι Charlie Hunnam («Sons of Anarchy”, «”Pacific Rim”) & Rami Malek («Mr. Robot”) αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Yorick Van Wageningen, Roland Moller, Tommy Flanagan, Eve Hewson.

Στην εποχή των remakes, πολύ δύσκολα θα τη γλύτωνε και το «Papillon”, μια εξαιρετική ταινία με έναν κορυφαίο σκηνοθέτη και ένα απίστευτα ταλαντούχο δίδυμο πρωταγωνιστών, μια ταινία που υλοποιήθηκε τόσο τέλεια που κανείς και για κανένα λόγο δεν θα έπρεπε να ξαναγυρίσει…

Το remake του «Papillon” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Papillon"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.