Πρώτο Trailer Απο Το «Novitiate»

0

Η Sony Pictures Classics κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Novitiate», το δραματικό φίλμ της Margaret Betts, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

«Η ιστορία εξελίσσεται μέσα σε μια δεκαετία, απο τις αρχές του 50′ μέχρι και τα μέσα του 60′ και εστιάζει στη πρώτη εμπειρία ενός νεαρού κοριτσιού με τον έρωτα. Σε αυτή την περίπτωση, ο πρώτος της έρωτας είναι ο Θεός. Μεγαλωμένη απο μια έντονα άθεη μοναχική μητέρα στο αστικό Tennessee, η Cathleen θα βρεθεί μέσα απο μια υποτροφία σε ένα Καθολικό σχολείο, εκεί όπου θα παρασυρθεί απο το μυστήριο και τον ρομαντισμό σε μια ζωή αφιερωμένη στη λατρεία και την υπηρεσία στο Θεό.

Με την έναρξη της Δεύτερης Συνόδου του Βατικανού, ριζικές αλλάγες στην Εκκλησία απειλούν την πορεία στις ζωές των μοναχών. Η Cathleen βλέπει τον εαυτό της να παλεύει με θέματα πίστης, σεξουαλικότητας και την νέα διοίκηση. Καθώς προχωρά απο το στάδιο της υποψήφιας σε αυτό της δόκιμης μοναχού, βρίσκει την πίστη της να προκαλείται και να αμφισβητείται απο τις σκληρές και συχνά απάνθρωπες πραγματικότητες του να είσαι υπηρέτης του Θεού.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Margaret Betts, η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Margaret Qualley, Melissa Leo, Liana Liberato, Dianna Agron, Eline Powell, Julianne Nicholson, Morgan Saylor, Chris Zylka, Denis O’Hare.

Η ταινία που θα προβληθεί στο προσεχές Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.