Πρώτο Trailer Απο Το "Neighbors 2: Sorority Rising"

0

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Neighbors 2: Sorority Rising", την συνέχεια της κωμωδίας "Neighbors" που κυκλοφόρησε το 2014.

"O Mac (Rogen) και η Kelly Radner (Byrne) περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και πλέον είναι έτοιμοι να κάνουν το τελευταίο βήμα πρός την ενηλικίωση: να μετακομίσουν στα προάστια. Ομως, εκεί που νόμιζαν ότι είχαν αποκαταστήσει την τάξη στην γειτονιά τους και ήταν έτοιμοι να πουλήσουν το σπίτι τους, μαθαίνουν ότι οι νέοι τους γείτονες είναι και πάλι μια αδελφότητα, ακόμη χειρότερη και απο την προηγούμενη..."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Nicholas Stoller ("Neighbors", "The Five-Year Engagement"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Andrew Jay Cohen και Evan Goldberg.

Πρωταγωνιστούν οι Seth Rogen, Chloë Grace Moretz, Zac Efron, Rose Byrne, Dave Franco, Lisa Kudrow, Ike Barinholtz, Kiersey Clemons, Selena Gomez, Carla Gallo, Billy Eichner.

Με ακριβώς την ίδια πλοκή με τo πρώτο φίλμ, το "Neighbors 2: Sorority Rising" φαντάζει σαν μια προσπάθεια εξαργύρωσης της εισπρακτικής επιτυχίας της πρώτης ταινίας.

Το "Neighbors 2: Sorority Rising" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μαϊο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.