Πρώτο Trailer Απο Το "It"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "It", την κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς νουβέλας τρόμου, που έγραψε ο μετρ του είδους Stephen King. Το πρώτο trailer φανερώνει το σκοτεινό τόνο του φίλμ που σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Andy Muscietti είναι ένα πολύ τρομακτικό θρίλερ τρόμου.

"Στη μικρή πόλη του Derry, τα παιδιά εξαφανίζονται ένα πρός ένα, αφήνοντας πίσω κατακρεουργημένα μέλη. Λίγο αργότερα, σε ένα μέρος που είναι γνωστό με το όνομα "The Barrens", μια ομάδα επτά παιδιών που βίωσαν τις φριχτές και περίεργες συναντήσεις με τον κλόουν Pennywise, δημιουργούν το "The Losers Club".

Τριάντα χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση με τον Pennywise, τα μέλη του "The Losers Club" ζούν τις επιτυχημένες ζωές τους σε διάφορες πόλεις της χώρας. Οταν όμως τα παιδιά της πόλης του Derry αρχίζουν να εξαφανίζονται και πάλι, ο Mike Hanlon - το μοναδικό μέλος της ομάδας που παρέμεινε στο Derry - καλεί τα μέλη του "The Losers Club" να επιστρέψουν στο Derry.

Το μοναδικό πρόβλημα που έχουν όλα τα μέλη της ομάδας, είναι πως δεν θυμούνται πλέον τι συνέβη εκείνο το καλοκαίρι. Ομως μέσα απο έναν όρκο αίματος, όλοι επιστρέφουν. Τώρα πλέον οι επτά φίλοι πρέπει να ανακτήσουν τις μνήμες τους και σκεφτούν το πώς θα σκοτώσουν τον Pennywise, δίνοντας έτσι ένα τέλος στην τυρανεία του αλλά και να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους ένωσε απο την αρχή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Andy Muscietti ("Mama"), ο οποίος αντικατέστησε τον Cary Fukunaga, ο οποίος αποχώρησε λόγο δημιουργικών διαφορών με το στούντιο. Το σενάριο που αναθεώρηθηκε ουκ ολίγες φορές, έχουν γράψει οι Chase Palmer ("Biopunk") και Gary Dauberman ("Annabelle 2"), βασισμένοι φυσικά στη νουβέλα του Stephen King.

Πρώτο Trailer Απο Το "It"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του κλόουν Pennywise βρίσκεται ο Bill Skarsgård ("Hemlock Grove"), ο οποίος αντικατέστησε τον Will Poulter ("The Revenant"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs και Jeremy Ray Taylor.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν το βιβλίο των 1000+ σελίδων να μεταφερθεί σε μια 3ωρη ταινία, τελικά η μεταφορά θα χωριστεί σε δυο μέρη, με την πρώτη ταινία να εστιάζει στα παιδικά χρόνια των χαρακτήρων, και την δεύτερη να εστιάζει στις ενήλικες ζωές τους.

Το πρώτο μέρος του "It" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Πρώτο Trailer Απο Το "It"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.