Πρώτο Trailer Απο Το «Good People»

0

Η Millennium Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Good People», το αστυνομικό θρίλερ του Henrik Ruben Genz.

«Το νεαρό ζευγάρι του Tom και της Anna Reed, αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες λόγω της ανακαίνισης του πατρικού σπιτιού της Anna στο Λονδίνο. Καθώς το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με την απώλεια του σπιτιού των ονείρων τους, ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι ένας γείτονας τους έχει δολοφονηθεί και έχει αφήσει μέσα στο σπίτι 400.000 δολάρια. Αν και αρχικά διστακτικοί, ο Tom και η Anna αποφασίζουν να πάρουν τα λεφτά και να χρησιμοποιήσουν ένα μικρό ποσό για την αποπληρωμή του χρέους τους. Ομως όταν θα αρχίσουν να ξοδεύουν τα λεφτά, αδυνατούν να σταματήσουν και γίνονται στόχος ενός θανατηφόρου αντιπάλου, του κλέφτη που τα έκλεψε…»

Αστυνομικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του Δανού Henrik Ruben Genz («Chinaman») και σενάριο της Kelly Masterson, βασισμένο στη νουβέλα του Marcus Sakey.

Πρωταγωνιστούν οι James Franco, Kate Hudson, Anna Friel, Omar Sy, Tom Wilkinson, Diarmaid Murtagh, Sam Spruell, Michael Jibson, Diana Hardcastle, Oliver Dimsdale.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στίς 26 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.