Πρώτο Trailer Απο Το «Fugue»

0

Η Axman Productions κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Fugue», το ανεξάρτητο δράμα της Agnieszka Smoczynska, που επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο το 2015 και το αξιόλογο ντεπούτο της με την ταινία «The Lure». Το πρώτο trailer φανερώνει μια όμορφη αισθητική, σε ένα φίλμ με πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα πλοκή.

«Η Alicja δεν έχει αναμνήσεις και καμία γνώση για το πως τις έχασε. Μέσα σε δυο χρόνια, καταφέρνει να χτίσει ένα νέο, ανεξάρτητο εαυτό, μακριά απο το σπίτι της. Η Alicja δεν θέλει να θυμηθεί το παρελθόν. Έτσι, όταν η οικογένεια της την βρίσκει, αναγκάζεται να προσαρμοστεί στο ρόλο της μητέρας, της κόρης και της συζύγου, περικυκλωμένη απο φαινομενικά αγνώστους. Τι απομένει όταν ξεχνάς πως αγάπησες κάποιον? Είναι απαραίτητο να θυμηθείς το συναίσθημα της αγάπης, για να νιώσεις την ευτυχία?»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Πολωνή Agnieszka Smoczynska («The Lure»), ενώ το σενάριο υπογράφει η Gabriela Muskala. Πρωταγωνιστούν οι Gabriela Muskala, Lukasz Simlat, Malgorzata Buczkowska, Piotr Skiba, Zbigniew Walerys, Dariusz Chojnacki.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, στις 15 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".