Πρώτο Trailer Απο Το «First Man”

0

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «First Man”, το βιογραφικό δράμα του Damien Chazelle, που εστιάζει στην ζωή του Αμερικανού αστροναύτη Neil Armstrong, ένα φίλμ που βασισμένο στο βιβλίο «First Man: The Life Of Neil A. Armstrong”, που εγράψε ο James R. Hansen. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα δραματικό φίλμ, που εστιάζει περισσότερο στον κίνδυνο και τον τρόμο γύρω απο την προσπάθεια της πρώτης προσελήνωσης του ανθρώπου, που εκείνη την εποχή αποτελούσε το πιο επικίνδυνο εγχείρημα που θα μπρούσε κανείς να φανταστεί.

«Οταν το Apollo 11 ακούμπησε την επιφάνεια της σελήνης το 1969, ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι έγινε θρύλος. Ο Hansen εξερευνά την ζωή του Neil Armstrong. Βασισμένο σε περισσότερες απο 50 ωρες συνεντεύξεων με τον ιδιαίτερα «κλειστό” Armstrong, ο οποίος έδωσε αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτικά έγγραφα και οικογενειακές πηγές, αυτό το καταπληκτικό πανόραμα του δεύτερου μισού του Αμερικανικού εικοστού αιώνα, αποτελεί μια ασύγκριτη βιογραφία ενός Αμερικανικού συμβόλου.

Με την επιστροφή του στη Γή, ο Armstrong τιμήθηκε και αποθεώθηκε για το μοναδικό του κατόρθωμα. Ομως, όπως αποκαλύπτει σε αυτή την μοναδική βιογραφία ο James R. Hansen, υπήρξε και παρεξηγημένος.”

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο Josh Singer («Spotlight”), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Damien Chazelle («Whiplash”, «La La Land”).

Στον ρόλο του Neil Armstrong, βρίσκεται ο Ryan Gosling («Drive”, «La La Land”), ενώ στο ρόλο της συζύγου του Janet, βρίσκεται η Claire Foy («The Crown”). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Pablo Schreiber («American Gods”), Jon Bernthal («The Punisher”), Kyle Chandler («Bloodline”), Corey Stoll («The Strain”), Ethan Embry («Once Upon a Time”) και Jason Clarke («Everest”).

Αν και πολλοί εξακολουθούν να αμφισβητούν την προσελήνωση της Nasa, το φίλμ του Damien Chazelle φαντάζει καλογυρισμένο και ενδιαφέρον.

Το «First Man” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου…

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "First Man"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.