Πρώτο Trailer Απο το "Extinction" του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Extinction", το sci-fi θρίλερ του Ben Young. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα κλασικό alien-invasion φίλμ, με αξιόλογο επίπεδο παραγωγής, που αφήνει κάποια περιθώρια για αισιοδοξία γύρω απο το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα φίλμ που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην παραγωγή του.

"Ενας πατέρας ταλαιπωρείται απο ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο, στο οποίο βλέπει να χάνει την οικογένεια του. Σύντομα, ο εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα, καθώς η Γή δέχεται την εισβολή μιας καταστροφικής δύναμης. Πολεμώντας για την ζωή τους, θα ανακαλύψει μια άγνωστη δύναμη που θα τον βοήθησει να τους κρατήσει σώους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ben Young ("Hounds of Love"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Eric Heisserer ("Arrival", "Lights Out"), ο οποίος αναθεώρησε το αρχικό σενάριο που έγραψαν οι Spenser Cohen και Bradley Caleb Kane ("Black Sails").

Πρωταγωνιστούν οι Michael Peña ("Ant-Man"), Lizzy Caplan ("Masters of Sex"), Mike Colter ("Luke Cage"), Tom Riley ("Da Vinci's Demons"), Israel Broussard, Emma Booth, Lex Shrapnel, Erica Tremblay, Lilly Aspell, Amelia Crouch.

Το sci-fi θρίλερ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιανουαρίου απο την Universal Pictures, όμως τον περασμένο Δεκέμβριο το στούντιο απέσυρε το φίλμ απο το πρόγραμμα του και αυτό τελικά κατέληξε στο Netflix, που θα το διαθέσει μέσα απο την πλατφόρμα του στις 27 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο το "Extinction" του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.