Πρώτο Trailer Απο Το Δραματικό «Leviathan»

0

Η Palace Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Leviathan», την δραματική ταινία του Andrey Zvyagintsev που απέσπασε άκρως κολακευτικά σχόλια στο περασμένο Φεστιβάλ των Καννών.

«Ο Kolia ζεί σε ένα παραθαλάσσιο χωριό κοντά στη Θάλασσα του Barents, στη Βόρεια Ρωσία. Εκεί ο Kolia λειτουργεί ένα συνεργείο αυτοκινήτων μαζί με την Lilya, την νεαρή συζυγό του και τον έφηβο γιό του. Ξαφνικά όμως βλέπουν τις ζωές και το σπίτι τους να απειλούνται, καθώς ο Vadim Sergeyich – ο αυταρχικός Δήμαρχος της πολης – έχει βγάλει εντολή κατάσχεσης για την γή του Kolia. Η οικογένεια δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω, οι διαθέσεις και τα πάθη αναζωπυρώνονται και τα γεγονότα φεύγουν εκτός ελέγχου…»

Δράμα σε σκηνοθεσία του Ρώσου Andrey Zvyagintsev («The Return», «Elena»), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Oleg Negin.

Πρωταγωνιστούν οι Aleksey Serebryakov, Vladimir Vdovichenkov, Roman Madyanov, Elena Lyadova, Kristina Pakarina, Anna Ukolova, Sergey Pokhodaev, Aleksey Rozin, Lesya Kudryashova, Aleksey Pavlov.

Το «Leviathan» θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το προσεχές φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.