Πρώτο Trailer Απο Το "At Eternity’s Gate"

0

Η CBS Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "At Eternity’s Gate", το βιογραφικό δράμα του Julian Schnabel, που εστιάζει στην ζωή του Ολλανδού ζωγράφου Vincent van Gogh. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο και έντονο δραματικό φίλμ, που θα στηριχθεί στις ερμηνείες του πολύ αξιόλογου διεθνούς cast.

"Το φίλμ ακολουθεί την ζωή του θρυλικού ζωγράφου Vincent van Gogh, σε ένα ταξίδι μέσα στο μυαλό ενός καλλιτέχνη, που παρά τον σκεπτικισμό, τον εξευτελισμό και την αρρώστεια, δημιούργησε μερικά απο τα πιο αγαπημένα και εντυπωσιακά έργα τέχνης."

Πρώτο Trailer Απο Το "At Eternity’s Gate"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Julian Schnabel ("Before Night Falls"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Jean-Claude Carrière ("Birth").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του βρίσκεται ο Willem Dafoe, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mads Mikkelsen, Oscar Isaac, Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner, Rupert Friend, Niels Arestrup, Alan Aubert, Amira Casar.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2018.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "At Eternity’s Gate"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.