Πρωτο Trailer Απο Το "Assassin's Creed"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Assassin's Creed", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου videogame της Ubisoft.

"Με την βοήθεια μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του αναμνήσεις, ο Callum Lynch (Michael Fassbender) βιώνει τις περιπέτειες του πρόγονου του, Aguilar, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Callum σύντομα ανακαλύπτει ότι κατάγεται απο μια μυστηριώδη μυστική κοινωνία, τους Εκτελεστές (Assassins) και διαθέτει απίστευτη γνώση και ικανότητες για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την καπιεστική και πανίσχυρη οργάνωση Templar, στο παρόν."

Στην σκηνοθεσία της μεταφοράς βρίσκεται ο Justin Kurzel, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Bill Collage, Adam Cooper και Michael Lesslie.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Callum Lynch / Aguilar, ενός χαρακτήρα που δημιουργήθηκε ειδικά για την ταινία, βρίσκεται ο Michael Fassbender ("300", "X-Men: First Class", "Shame"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Marion Cotillard ("Inception", "The Dark Knight Rises"), Jeremy Irons ("Die Hard: With a Vengeance"), Brendan Gleeson ("Braveheart"), Michael Kenneth Williams ("Boardwalk Empire"), Ariane Labed, Callum Turner.

Αν και οι μεταφορές των videogames στην μεγάλη οθόνη δεν έχουν ποτέ καλή κατάληξη, το "Assassin’s Creed" φαντάζει διαφορετικό, καθώς διαθέτει πολύ αξιόλογους πρωταγωνιστές και ένα ικανότατο σκηνοθέτη, συντελεστές που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το τελικό αποτέλεσμα.

Το "Assassin’s Creed" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.