Πρώτο Trailer Απο Το Θρίλερ Τρόμου "November"

0

Η Oscilloscope κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "November", το ανεξάρτητο θρίλερ τρόμου του Rainer Sarnet. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα ασπρόμαυρο θρίλερ τρόμου, με υψηλή αισθητική και εντυπωσιακή κινηματογράφηση, σε μια πλοκή που λαμβάνει χώρα σε μια ιδιαίτερα τρομακτική περίοδο, που γέννησε τις φολκλόρ ιστορίες τρόμου.

Πρώτο Trailer Απο Το Θρίλερ Τρόμου "November"

"Σε αυτή την ιστορία αγάπης και επιβίωσης στην Εσθονία του 19ου αιώνα, η μικρή χωριάτισσα Liina ποθεί τον νεαρό Hans, αυτός όμως είναι συνεπαρμένος με την επίσκεψη την Γερμανίδας Βαρώνης, που διαθέτει όλα όσα αυτός επιθυμεί. Η προσπάθεια της Liina να κερδίσει την αγάπη του Hans, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύπλοκη σε αυτό το σκοτεινό, σκληρό τοπίο, εκεί όπου συγκεντρώνονται λυκάνθρωποι, λοιμοί και ο ίδιος ο διάβολος. Εκεί όπου η κλοπή είναι ανεξέλεγκτη και που οι ψυχές εκτιμώνται πολύ, αλλά κοστολογούνται πολύ φθηνά."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rainer Sarnet, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στη νουβέλα του Andrus Kivirähk.

Πρωταγωνιστούν οι Rea Lest, Jörgen Liik, Arvo Kukumägi, Katariina Unt, Taavi Eelmaa, Heino Kalm, Meelis Rämmeld, Dieter Laser, Jette Loona Hermanis.

Πρώτο Trailer Απο Το Θρίλερ Τρόμου "November"

Με ιστορία που εστιάζει στον παράφορο έρωτα μιας νεαρής χωριατοπούλας που θα κάνει τα πάντα (και εννοούμε τα πάντα), για να κερδίσει το αγόρι των ονείρων της και υπόβαθρο ένα εξαιρετικά τρομακτικό τοπίο, το φίλμ του Rainer Sarnet φαντάζει ενδιαφέρον και πρωτότυπο.

Η ταινία που προβλήθηκε στο Tribeca Film Festival με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.