Πρώτο Trailer Απο Το «The Mercy»

0

Το StudioCanal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «The Mercy», το βιογραφικό δράμα του James Marsh, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

«Η απίστευτη αληθινή ιστορία του Donald Crowhurst (Colin Firth), ενός ερασιτέχνη ναυτικού που διαγωνίστηκε στο Golden Globe Race των Sunday Times το 1968, με την ελπίδα να γίνει το πρώτο άτομο στην ιστορία που έκανε τον γύρο της Γής μόνος του και χωρίς στάσεις. Με το ημιτελές σκάφος του και ρισκάροντας την επιχείρηση και το σπίτι του, ο Donald αφήνει την σύζυγο του Clare (Rachel Weisz) και τα τρία παιδιά τους πίσω, ξεκινώντας διστακτικά με το σκάφος του Teignmouth Electron.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Marsh («Man on Wire», «The Theory of Everything»), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Scott Z. Burns («The Bourne Ultimatum», «Side Effects»).

Πρώτο Trailer Απο Το "The Mercy"

Πρωταγωνιστούν οι Colin Firth, Rachel Weisz, David Thewlis, Genevieve Gaunt, Jonathan Bailey, Andrew Buchan, Tim Downie, Sebastian Armesto, Dilyana Bouklieva.

Αν το φίλμ του James Marsh διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο cast και μια ενδιαφέρουσα ιστορία, οι πρώτες εντυπώσεις απο το trailer δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικές, καθώς αυτό εστιάζει περισσότερο στο δράμα και λιγότερο στο παράτολμο και συναρπαστικό εγχείρημα του Donald Crowhurst.

Το «The Mercy» θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία μέσα στον Φεβρουάριο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Mercy"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.