Πρώτο Teaser-Trailer Απο Το «Star Wars: The Last Jedi»

0

Πρίν απο λίγο η Lucasfilm και η Disney κυκλοφόρησαν το πρώτο teaser-trailer απο το «Star Wars: The Last Jedi», το όγδοο επεισόδιο του διαστημικού έπους. Το πρώτο teaser δεν είναι ούτε ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, αλλά και ούτε και ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς δεν περιλαμβάνει κάποιο νέο χαρακτήρα.

Η ιστορία του νέου φίλμ φαίνεται να συνεχίζει απο εκεί όπου τελείωσε η προηγούμενη, με την Rey να συναντά τον Luke Skywalker, ο οποίος αν και ισχυρίζεται πως ο κόσμος δεν χρειάζεται τους Jedi πλέον, κάτι μας λέει πως στην στην πορεία θα αλλάξει γνώμη.

Στη σκηνοθεσία του όγδοου επεισοδίου βρίσκεται ο Rian Johnson («Brick», «Looper»), ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο, ενώ την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Steve Yedlin.

Στο cast επιστρέφουν σχεδόν όλα τα μέλη του «Star Wars: The Force Awakens», που περιλαμβάνει τους Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie και Andy Serkis. Ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Benicio Del Toro, Laura Dern και Kelly Marie Tran.

Υστερα απο το μετριότατο «The Force Awakens», το νέο φίλμ απο το δημοφιλές franchise καλείται να ανεβάσει τον πήχη και να παρουσιάσει κάτι το καινούργιο, καθώς η νοσταλγία και η ανακύκλωση της πρώτης τριλογίας εξαντλήθηκαν στην προηγούμενη ταινία που σκηνοθέτησε ο JJ Abrams.
Μια βελτίωση που δύσκολα θα έρθει, καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα στα νέα φίλμ του «Star Wars» είναι η έλλειψη ενός καλογραμμένου «κακού» χαρακτήρα, καθώς τόσο ο Snoke, όσο και ο Kylo Ren φαντάζουν πολύ λίγοι για να καλύψουν την θέση του Darth Vader…

Το «Star Wars: The Last Jedi» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Πρώτο Teaser-Trailer Απο Το "Star Wars: The Last Jedi"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.