Πρώτο Trailer Απο Το Remake Του «Flatliners»

0

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Flatliners», το remake της ταινίας του Joel Schumacher, που κυκλοφόρησε το 1990. Το πρώτο trailer είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, καθώς παρουσιάζει όλους τους χαρακτήρες και κάποια πλάνα απο τις παρενέργειες του πειράματος, σε ένα remake που εκ πρώτης όψεως φαντάζει ενδιαφέρον.

Η ιστορία της ταινίας εστιάζει πάνω σε μια ομάδα φοιτητών της ιατρικής που φέρνουν τους εαυτούς τους κοντά στο θάνατο, για να καταγράψουν τις εμπειρίες που βιώνει ο άνθρωπος στις τελευταίες στιγμές του. Κατά την διάρκεια των πειραμάτων όμως, οι φοιτητές αρχίζουν να καταδιώκονται απο αμαρτίες του παρελθόντος τους χωρίς να ξέρουν αν αυτό που βιώνουν είναι αληθινό ή παραίσθηση.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Niels Arden Oplev («The Girl with the Dragon Tattoo» – 2009), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Ben Ripley («Source Code»), βασισμένος στο original σενάριο που έγραψε ο Stephen Susco το 1989.

Πρώτο Trailer Απο Το Remake Του "Flatliners"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton και Kiersey Clemens, ενώ σύμφωνα σε ρόλο guest εμφανίζεται και ο Kiefer Sutherland, ο οποίος υποδύεται ένα νέο χαρακτήρα.

Το νέο «Flatliners» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 
Πρώτο Trailer Απο Το Remake Του "Flatliners"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.