Πρώτο Trailer Απο Το "Paterson" Του Jim Jarmusch

0

Η Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Paterson", την δραματική ταινία του Jim Jarmusch.

"Ο Paterson είναι ένας οδηγός λεωφορείου στην πόλη Paterson του New Jersey, με την οποία μοιράζεται το ίδιο όνομα. Κάθε μέρα ο Paterson ακολουθεί την ίδια ρουτίνα: εκτελεί το καθημερινό του δρομολόγιο, παρατηρεί την πόλη που περνά μέσα απο το παρμπρίζ, ακούει κομμάτια διαλόγων απο τους ανθρώπους που περνούν δίπλα του, γράφει ποίηση σε ένα σημειωματάριο, βγάζει βόλτα το σκύλο του, σταματά σε ένα μπάρ και πίνει πάντα μια μπύρα πρίν επιστρέψει στο σπίτι του και τη γυναίκα του Laura. Σε αντίθεση με τον Paterson, ο κόσμος της γυναίκας του αλλάζει συνεχώς. Νέα όνειρα την επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά.

Ο Paterson αγαπά την Laura και αυτή τον αγαπά επίσης. Αυτός στηρίζει τις νέες φιλοδοξίες της και αυτή υποστηρίζει το χάρισμα του στη ποίηση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jim Jarmusch ("Ghost Dog: The Way of the Samurai", "Broken Flowers"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Adam Driver, Golshifteh Farahani, Helen-Jean Arthur, Owen Asztalos, Kacey Cockett, Luis Da Silva Jr., Jared Gilman, Chasten Harmon, William Jackson Harper, Frank Harts, Kara Hayward, Barry Shabaka Henley.

Ο εκκεντρικός και ταλαντούχος Jim Jarmusch επιστρέφει με ένα πολύ προσωπικό και αξιόλογο φίλμ, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στο Φεστιβάλ των Καννών.

Το "Paterson" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.