Πρώτο Trailer Απο Το «Pacific Rim Uprising”

0

Οι Legendary & Universal κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer απο το «Pacific Rim Uprising”, το sequel της ταινίας «Pacific Rim” του Guillermo del Toro που κυκλοφόρησε το 2013. Το πρώτο trailer είναι άκρως απογοητευτικό, με κακοφτιαγμένα οπτικά εφέ και γενικότερα χαμηλό επίπεδο παραγωγής, που σίγουρα δεν δικαιολογεί την συνέχιση της ιστορίας.

«Η παγκόσμια σύγκρουση ανάμεσα στα απόκοσμα τέρατα μαζικής καταστροφής και τις επανδρωμένες σούπερ-μηχανές που οι άνθρωποι κατασκεύασαν για τα εξολοθρεύσουν, ήταν μόνο η αρχή της ολοκληρωτικής επίθεσης ενάντια στην ανθρωπότητα στο ‘Pacific Rim Uprising’.

Η ιστορία εστιάζει στον Jake Pentecost (John Boyega), έναν κάποτε πολλά υποσχόμενο πιλότο Jaeger, του οποίου ο θρυλικός πατέρας έδωσε τη ζωή του για να εξασφαλίσει την νίκη των ανθρώπων απέναντι στο τερατώδες ‘Kaiju’. Έκτοτε όμως ο Jake εγκατέλειψε την εκπαίδευση του και έμπλεξε με τον εγκληματικό υπόκοσμο. Ομως, όταν μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή εξαπολύεται, ο Jake θα λάβει μια δεύτερη ευκαρία να τιμήσει την κληρονομιά του πατέρα του, με την βοήθεια της αποξενωμένης αδελφής του Mako Mori (Rinko Kikuchi), η οποία είναι επικεφαλής μιας νέας γενιάς πιλότων που μεγάλωσαν κάτω απο την σκιά του πολέμου. Καθώς αναζητούν δικαιοσύνη για τους πεσόντες, η μόνη τους ελπίδα είναι να ενωθούν όλοι σε μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις δυναμείς της εξάλειψης.”

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Steven S. DeKnight, ο παραγωγός των τηλεοπτικών σειρών «Smallville”, «Spartacus” και «Daredevil”, που θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Το σενάριο που είναι βασισμένο στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Guillermo del Toro και Travis Beacham, υπογράφουν οι Kira Snyder, Emily Carmichael και Steven S. DeKnight.

Πρωταγωνιστούν οι John Boyega, Rinko Kikuchi, Scott Eastwood, Tian Jing, Charlie Day, Adria Arjona και Burn Gorman.

Υστερα απο το πρώτο πανάκριβο φίλμ που δεν κατάφερε να συγκινήσει κοινό και κριτικούς, το franchise παραδόξως συνεχίζεται με ένα δεύτερο φίλμ που φαντάζει κατώτερο και φτωχότερο και που σίγουρα θα δυσκολευτεί να επιτύχει στο box-office.

Το «Pacific Rim Uprising” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 23 Μαρτίου του 2018.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.