Πρώτο Trailer Απο Το «On The Road»

0

Η Lorton Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «On The Road», το νέο φίλμ του Michael Winterbottom.

«Το ON THE ROAD ακολουθεί το συγκρότημα Wolf Alice απο το Βόρειο Λονδίνο, στην περιοδεία προώθησης του ‘My Love Is Cool’, του πρώτου τους άλμπουμ. Οδηγώντας απο πόλη σε πόλη και με 16 συναυλίες μέσα σε τρείς εβδομάδες, τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Estelle, μια βοηθό απο την δισκογραφική εταιρεία, η οποία θα βοηθήσει την μπάντα στο promotion, τις επισκέψεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις συνεντεύξεις στο τύπο. Η Estelle θα συνάψει μια δυνατή σχέση με τον Joe, ένα μέλος του συνεργείου της μπάντας και μέσα απο τα μάτια τους, θα παρακολουθήσουμε τόσο την μαγεία, όσο και την μονοτονία της ζωής στο δρόμο, προσφέροντας μας μια ματιά πίσω απο τα παρασκήνια, σε ένα παθιασμένο νεανικό συγκρότημα της ρόκ.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Winterbottom («24 Hour Party People», «The Look of Love»), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

Πρωταγωνιστούν οι Leah Harvey, James McArdle, Shirley Henderson, Paul Popplewell, Jamie Quinn, Ellie Rowsell, Joel Amey, Theo Ellis, Joff Oddie.

Το πρωτότυπο φίλμ που ακολουθεί το οδειπορικό ενός αληθινού συγκροτήματος [Wolf Alice], θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 27 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.