Πρώτο Trailer Απο Το «Mother!»

0

Η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Mother!», το νέο φίλμ του Darren Aronofsky. Το πρώτο trailer αν και δεν φανερώνει πολλά στοιχεία της πλοκής, φανερώνει τον τόνο της, που φαντάζει σαν μια αμιγώς ταινία τρόμου.

«Η ιστορία εστιάζει σε ένα ζευγάρι που θα δεί την σχέση να δοκιμάζεται, όταν απρόσκλητοι επισκέπτες καταφθάνουν στο σπίτι τους και διαταράσσουν την ήρεμη ύπαρξη τους.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Darren Aronofsky («Requiem for a Dream», «Black Swan», «The Wrestler»), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του «ήρεμου» ζευγαριού βρίσκονται οι Jennifer Lawrence («The Hunger Games») και Javier Bardem («No Country for Old Men»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ed Harris («The Abyss»), Michelle Pfeiffer («What Lies Beneath»), Domhnall Gleeson («Ex Machina»), Kristen Wiig «Bridesmaids»), Amanda Warren, Stephen McHattie, Brian Gleeson, Stefan Simchowitz, Jovan Adepo, Robert Higden.

Υστερα απο μια σύντομη παρένθεση με το βιβλικό «Noah», ο Darren Aronofsky επιστρέφει στο αγαπημένο είδος του, με ένα μυστηριώδες φίλμ που διαθέτει πολύ πλούσιο cast και μια πολύ λιτή επίσημη πλοκή, που σίγουρα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Το «Mother!» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ η κυκλοφορία του φίλμ στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.