Πρώτο Trailer Απο Το «LBJ»

0

Η Castlerock κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «LBJ», το βιογραφικό δράμα του Rob Reiner.

«Οταν ο πανίσχυρος Ηγέτης της Γερουσίας Lyndon Johnson (Woody Harrelson), έχασε το 1960 τις εκλογές για το χρίσμα των Δημοκρατικών απο τον Γερουσιαστή John F. Kennedy (Jeffrey Donovan), συμφώνησε να αποτελέσει το δεξί χέρι του νεαρού αντιπάλου του στις Προεδρικές Εκλογές. Οταν όμως κέρδισαν τις εκλογές, ο Johnson βρέθηκε παραγκωνισμένος στο ρόλο του Αντιπροέδρου. Ολα όμως άλλαξαν ξαφνικά στις 22 Νοεμβρίου του 1963, όταν ο Kennedy δολοφονήθηκε και ο Johnson βρέθηκε μαζί με την αφοσιωμένη σύζυγο του Lady Bird (Jennifer Jason Leigh) στην προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Καθώς το έθνος θρηνεί, ο Johnson θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον γενικό εισαγγελέα και επί πολλά χρόνια αντίπαλο του Bobby Kennedy (Michael Stahl-David) και τον κάποτε μέντορα του Γερουσιαστή Richard Russell (Richard Jenkins), στην προσπάθεια του να τιμήσει την κληρονομιά του Kennedy με την ψήφιση του Νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων το 1964 (Civil Rights Act).»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rob Reiner («Misery», «Stand by Me»), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joey Hartstone. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Προέδρου Lyndon Johnson βρίσκεται ο Woody Harrelson («The People vs. Larry Flynt»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jennifer Jason Leigh, Richard Jenkins, Rich Sommer, Bill Pullman, C. Thomas Howell, Jeffrey Donovan.

Αν και η ταινία του Rob Reiner προβλήθηκε στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], η κυκλοφορία τις στις αίθουσες καθυστέρησε πάρα πολύ, ένα γεγονός που σίγουρα προβληματίζει.

Το «LBJ» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 3 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.