Πρώτο Trailer Απο Το "La La Land"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "La La Land", το musical του Damien Chazelle.

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία της Mia [Emma Stone], μιας ανερχόμενης ηθοποιού και του Sebastian [Ryan Gosling, εναν αφοσιωμένο μουσικό της jazz. Και οι δυο πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα σε μια πόλη που φημίζεται για την συντριβή των ονείρων και των φιλοδοξιών. Ενα αυθεντικό musical που εξελίσεται στο Los Angeles του σήμερα και που καταγράφει τον πόνο και την απόλαυση της επιδίωξης των ονείρων."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Damien Chazelle ("Whiplash"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons, Finn Wittrock, Rosemarie DeWitt, Sonoya Mizuno, Sandra Rosko, Hemky Madera και Josh Pence.

Υστερα απο το σκηνοθετικό του ντεπούτο με το εξαιρετικό "Whiplash", ο Damien Chazelle επιστρέφει με ένα τολμηρό εγχείρημα που φαντάζει περισσότερο σαν ένα "οσκαρικό δόλωμα", καθώς τα musicals αποτελούν πάντα πόλο έλξης για την Ακαδημία.

Το "La La Land" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις 31 Αυγούστου, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.