Πρώτο Trailer Απο Το "Kingsman: The Golden Circle"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Kingsman: The Golden Circle", το δεύτερο φίλμ απο το κωμικό franchise δράσης που ξεκίνησε το 2014 με την ταινία "Kingsman: The Secret Service". Το franchise που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου comic του Mark Millar, εστιάζει στην βρετανική υπηρεσία κατασκοπείας Kingsman, που έχει σαν σκοπό την προστασία του κόσμου απο διάφορους παρανοϊκους τύπους. Το πρώτο teaser-trailer φανερώνει τον θεότρελλο και καταιγιστικό τόνο του φίλμ, ενώ αποκαλύπτει και την παρουσία του χαρακτήρα του Colin Firth, ο οποίος παραμένει ζωντανός παρά τον φαινομενικό(?) θανατό του στο πρώτο φίλμ.

"Οταν τα κεντρικά του Kingsman δέχονται επίθεση και ένας νέος κακός αναδύεται, ο Eggsy (Taron Egerton) και ο Merlin (Mark Strong) αναγκάζονται να συνεργαστούν με την Αμερικανική Υπηρεσία Statesman, με σκοπό την διάσωση του κόσμου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται πάλι ο Matthew Vaughn ("Kick-Ass", "X-Men: First Class"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Jane Goldman ("Kick-Ass", "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Dave Gibbons και Mark Millar.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Gary 'Eggsy' Unwin επιστρέφει ο Taron Egerton, η Julianne Moore υποδύεται την Poppy, τον "κακό" χαρακτήρα της ιστορίας, ενώ ο Jeff Bridges υποδύεται τον επικεφαλής της Statesman, της αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπείας.

Πρώτο Trailer Απο Το "Kingsman: The Golden Circle"

Jeff Bridges

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Pedro Pascal, Halle Berry, Mark Strong, Channing Tatum, Vinnie Jones, Poppy Delevingne, Hanna Alström, Elton John και ο Colin Firth.

Αν το πρώτο φίλμ κινήθηκε λίγο χαμηλότερα απ΄ότι περιμέναμε, η δεύτερη ταινία με το πολύ πλούσιο cast και τον Matthew Vaughn ξανά στο τιμόνι, δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για ένα ακόμη παρανοϊκό και διασκεδαστικό φίλμ.

Το "Kingsman: The Golden Circle" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.