Πρώτο Trailer Απο Το «First They Killed My Father»

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «First They Killed My Father», το βιογραφικό δράμα που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που έγραψε η Loung Ung.

«Το φίλμ αποτελεί την μεταφορά του βιβλίου που έγραψε η Καμποτζιανή συγγραφέας και ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Loung Ung, η οποία μέσα απο τα απομνημονεύματα της περιγράφει το πως επέζησε κατά την διάρκεια του θανάσιμου καθεστώτος του Khmer Rouge, που διήρκησε απο το 1975 εως και το 1978. Η ιστορία εξελίσσεται μέσα απο τα μάτια της, απο την ηλικία των πέντε, όταν ο Khmer ανέλαβε την εξουσία, μέχρι και τα εννέα της χρόνια. Το φίλμ καταγράφει το ακατάβλητο πνεύμα και αφοσίωση της Loung και της οικογένειας της, καθώς πασχίζουν να μείνουν ενωμένοι κατά την διάρκεια των χρόνων του Khmer Rouge.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Angelina Jolie («Unbroken»), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Loung Ung. Πρωταγωνιστούν οι Sareum Srey Moch, Phoeung Kompheak, Sveng Socheata και Tharoth Sam.

Η ταινία που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει αρκετή αρνητική δημοσιότητα εξαιτίας της αμφιλεγόμενης οντισιόν της μικρής πρωταγώνιστριας, θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου μέσα απο το Netflix, ενώ την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και στις αίθουσες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά «έργα».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.