Πρώτο Trailer Απο Το "Edge of Winter"

0

Η Vertical κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Edge of Winter", το δραματικό θρίλερ του Rob Connolly, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Πρόσφατα χωρισμένος και έχοντας χάσει και την δουλειά του, ο Elliot Baker (Joel Kinnaman) προσπαθεί απεγνωσμένα να περάσει περισσότερο χρόνο με τους γιούς του Bradley (Tom Holland) και Caleb (Percy Hynes White). Αυτό που ξεκινά σαν μια μονοήμερη οικογενειακή εκδρομή, εξελίσσεται σε εφιάλτη, όταν ο πατέρας και οι δυο γιοί του αποκλείονται πάνω στο βουνό. Καθώς βρίσκουν καταφύγιο σε μια απομονωμένη καλύβα, ο φόβος του Elliot για μια πιθανή απώλεια της επιμέλειας των παιδιών, τον οδηγεί στα άκρα. Τα αδέλφια σύντομα διαπιστώνουν ότι ο άνθρωπος που θα έπρεπε να τους προστατεύσει είναι πλέον η μεγαλύτερη απειλή για αυτούς."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rob Connolly, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Kyle Mann. Πρωταγωνιστούν οι Joel Kinnaman, Tom Holland, Percy Hynes White, Rachelle Lefevre, Shiloh Fernandez, Rossif Sutherland, Patrick Garrow, Shaun Benson.

Oι πολυάσχολοι Joel Kinnaman ("The Killing", "Suicide Squad") και ο νέος Spider-Man, Tom Holland κάνουν ένα διάλειμμα απο τις comic υπερπαραγωγές, με ένα ανεξάρτητο δραματικό θρίλερ που αναμένεται να στηριχθεί αποκλειστικά και μόνο στις ερμηνείες.

Το "Edge of Winter" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 12 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.