Πρώτο Trailer Απο Το "The Cloverfield Paradox"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Cloverfield Paradox", την τρίτη ταινία απο το σύμπαν του "Cloverfield" που πλέον ανήκει στην συνδρομητική υπηρεσία streaming. Αν και το πρώτο trailer είναι μικρής διάρκειας, καταφέρνει να προσελκύσει το ενδιαφέρον καθώς συνδέει το νέο φίλμ με το πρώτο.

"Στο εγγύς μέλλον, μια ομάδα αστροναυτών σε έναν διαστημικό σταθμό επιχειρεί να δώσει τέλος στη μαζική περιβαλλοντολογική κρίση που πλήττει τη Γη. Στο πλαίσιο του τεχνολογικού τους πειράματος στο διαστημικό σταθμό, μια απρόσμενη εξέλιξη αφηνει όλη την ομάδα μετέωρη να αγωνίζεται για την επιβίωση της."

Στην σκηνοθεσία του sci-fi φίλμ βρίσκεται ο Αμερικανο-Νιγηριανός Julius Onah ("The Girl Is in Trouble"), το σενάριο υπογράφει ο Oren Uziel ("22 Jump Street"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι JJ Abrams και Bryan Burk.

Πρωταγωνιστούν οι Daniel Brühl (Rush"), David Oyelowo ("Selma", "Interstellar"), Gugu Mbatha-Raw ("Belle", "Beyond the Lights"), Ziyi Zhang ("Crouching Tiger, Hidden Dragon"), Elizabeth Debicki ("The Great Gatsby"), Chris O’Dowd, Aksel Hennie, John Ortiz.

Συνεχίζοντας τους αιφνιδιασμούς και τις εκπλήξεις που έχουν ταυτιστεί με το franchise, το νέο φίλμ (που αρχικά είχε τον τίτλο "God Particle") θα διατεθεί σήμερα μέσα απο το Netflix!

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.