Πρώτο Trailer Απο Το "Bright" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Bright", το μεταφυσικό αστυνομικό θρίλερ του David Ayer. Το πρώτο teaser φανερώνει ένα σκοτεινό τόνο και μια δυστοπική κοινωνία, σε ένα φίλμ που λόγο υπόθεσης και μόνο, φαντάζει σαν ένα ακόμη ακριβό ρίσκο για το Netflix.

"Το φίλμ εξελίσσεται σε ένα κόσμο όπου εκτός απο τους ανθρώπους κατοικούν φανταστικά και μυθικά πλάσματα. Η ιστορία εστιάζει σε έναν αστυνομικό (Will Smith) που αναγκάζεται να δουλέψει με ένα Orc (Joel Edgerton), για την ανεύρεση ενός πανίσχυρου μαγικού ραβδιού που πολλοί θα σκότωναν για να το αποκτήσουν."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Ayer ("Harsh Times", "Suicide Squad"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Max Landis ("Chronicle").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Will Smith ("Suicide Squad") και Joel Edgerton ("Midnight Special"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Noomi Repace ("Prometheus"), Edgar Ramírez ("The Liberator"), Ike Barinholtz, strong>Kenneth Choi, Lucy Fry, Brad William Henke, Dawn Olivieri.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, το Netflix πλήρωσε $3 εκατομμύρια μόνο για το σενάριο (ενα απο τα μεγαλύτερα ποσά των τελευταίων χρόνων) και $90 εκατομμύρια δολάρια συνολικά για την παραγωγή της ταινίας.

Το "Bright" θα διατεθεί μέσα στο 2017, απο το Netflix.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.