Πρώτο Trailer Απο Το "Blade Runner 2049"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Blade Runner 2049", το sequel του κλασικού sci-fi φίλμ του Ridley Scott που πλέον βρίσκεται στη θέση του παραγωγού. Αν και το πρώτο trailer δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, τόσο ή ατμόσφαιρα όσο και η μουσική, φανερώνουν μια απόλυτη ταύτιση με το πρώτο κλασικό φίλμ, που ο ίδιος ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve υποσχέθηκε να σεβαστεί στο έπακρον.

"Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φίλμ, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός K (Ryan Gosling) ξεθάβει ένα πολυετές μυστικό, τόσο σημαντικό που θα μπορούσε να οδηγήσει στο χάος την κοινωνία που είδη παραπαίει. Η ανακαλύψη του K θα τον οδηγήσει σε μια αποστολή με σκοπό την ανεύρεση του Rick Deckard (Harrison Ford), ενός πρώην αξιωματικού της Αστυνομίας του Los Angeles, που αγνοείται για περισσότερα απο 30 χρόνια."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Denis Villeneuve ("Incendies", "Prisoners", "Enemy"), στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Roger Deakins, ("The Shawshank Redemption", "Prisoners"), ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Hampton Fancher ("Blade Runner", "The Minus Man") και Michael Green ("Green Lantern"), βασισμένοι φυσικά και στην νουβέλα του Philip K. Dick.

Οσον αφορά τους πρωταγωνιστές, ο Harrison Ford επιστρέφει στο ρόλο του Rick Deckard, ενώ συμπρωταγωνιστής του θα είναι ο Ryan Gosling. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Robin Wright ("House of Cards"), Jared Leto ("Suicide Squad"), Dave Bautista, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Barkhad Abdi και Mackenzie Davis ("Halt And Catch Fire").

To "Blade Runner 2049" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.