Πρώτο Trailer Απο Το "Alien: Covenant" Του Ridley Scott

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Alien: Covenant", την συνέχεια της ταινίας "Prometheus", που κυκλοφόρησε το 2012. Το πρώτο trailer διαθέτει ατμόσφαιρα τρόμου που θυμίζει τις δυο πρώτες εξαιρετικές ταινίες του franchise, ενώ ο χαρακτήρας της Katherine Waterston θυμίζει έντονα αυτόν της Ripley.

"Ο Ridley Scott επιστρέφει στο σύμπαν του Alien, με το "Alien: Covenant", το δεύτερο κεφάλαιο της prequel τριλογίας που ξεκίνησε με το "Prometheus" και που συνδέεται άμεσα με την εξαιρετική ταινία του 1979. Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη στην άλλη πλευρά του γαλαξία, το πλήρωμα του σκάφους Covenant ανακαλύπτει κάτι που φαντάζει σαν ένας αχαρτογράφητος παράδεισος, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας σκοτεινός και επικίνδυνος κόσμος, που ο μοναδικός του κάτοικος είναι ο συνθετικός David (Michael Fassbender), ο επιζών την καταδικασμένης αποστολής Prometheus."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Ridley Scott, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Michael Green ("Everwood", "Green Lantern"), John Logan ("Gladiator", "Penny Dreadful") και Jack Paglen ("Transcendence").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του David, επιστρέφει ο Michael Fassbender ("Prometheus"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Katherine Waterston ("Inherent Vice"), Noomi Rapace ("Prometheus"), Billy Crudup ("Spotlight"), Demián Bichir ("The Hateful Eight"), Carmen Ejogo ("Selma"), Danny McBride ("Pineapple Express"), Jussie Smollett, Amy Seimetz και Callie Hernandez.

Με ιστορία που εξελίσσεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Prometheus" και 30 χρόνια πρίν απο το "Alien", το σκοτεινό, βίαιο και ακατάλληλο "Alien: Covenant" φαντάζει σαν η ταινία του "Alien" που περιμέναμε εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που μένει να φάνει και στην πράξη.

Το "Alien: Covenant" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Μαϊου.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.