Νέο Trailer Απο Το «Welcome to New York”

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το «Welcome to New York”, τη δραματική ταινία του Abel Ferrara, που «φαίνεται” να βασίζεται στην ιστορία του Dominique Strauss-Kahn, αν και κανείς απο την παραγωγή δεν το παραδέχεται για ευνόητους λόγους.

«O Κος Devereaux είναι ένας πανίσχυρος άνδρας. Ενας άνδρας που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια δολάρια κάθε μέρα. Ενας άνδρας που ελέγχει την οικονομική μοίρα των κρατών. Ενας άνδρας παρακινημένος απο μια ξέφρενη και αχαλίνωτη σεξουαλική όρεξη. Ενας άνδρας που ονειρεύτηκε ότι έσωσε τον κόσμο αλλά δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό του. Ενας τρομοκρατημένος άνδρας. Ενας χαμένος άνδρας.”

Δράμα σε σκηνοθεσία Abel Ferrara («The Addiction”, «King of New York”) και σενάριο του ίδιου και του Christ Zois. Πρωταγωνιστούν οι Gérard Depardieu, Jacqueline Bisset, Drena De Niro, Paul Calderon, Paul Hipp, Amy Ferguson, Maria Di Angelis, Ronald Guttman, Shanyn Leigh, Anh Duong, Natasha Romanova.

Η ταινία κυκλοφόρησε στη Γαλλία μέσω video on demand και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, προκαλώντας την οργή του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που αναμένεται να κινηθεί νομικά.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.