Νέο Trailer Απο Το «The Trip to Spain»

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το «The Trip to Spain», την τρίτη ταινία απο το franchise «The Trip».

«Υστερα απο τις εκδρομές στη βόρεια Αγγλία και την Ιταλία, ο Steve Coogan και ο Rob Brydon ξεκινούν ένα νέο γευστικότατο γαστρονομικό ταξίδι. Αυτή την φορά, οι φίλοι κατευθύνονται στην Ισπανία για να δοκιμάσουν τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις ανάμεσα στις ξεκαρδιστικές συζητήσεις τους. Μέσα απο πιάτα με pintxos και paella, το δίδυμο ανταλλάσσει κουβέντες και τις πατενταρισμένες μιμήσεις επωνύμων, καθώς και πιο σοβαρούς συλλογισμούς για το τι σημαίνει να νοικοκυρεύεσαι στη μέση ηλικία. Οπως πάντα, οι τοποθεσίες είναι πανέμορφες, η κουζίνα απίθανη και το χιούμορ υπέροχα διαολεμένο.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Michael Winterbottom («24 Hour Party People», «The Look of Love»), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Steve Coogan & Rob Brydon. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Marta Barrio, Claire Keelan, Justin Edwards, Rebecca Johnson, Timothy Leach, Kerry Shale, Kyle Soller και Margo Stilley.

Η ταινία-οδειπορικό που έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.