Νέο Trailer Απο Το "The Martian"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Martian", την νέα sci-fi ταινία του Ridley Scott.

"Έξι ημέρες πρίν, ο αστροναύτης Mark Watney έγινε ένας απο τους πρώτους ανθρώπους που περπάτησαν στον Άρη. Τώρα, φαίνεται πως θα είναι σίγουρα ο πρώτος που θα πεθάνει εκεί. Υστερα απο μια αμμοθύελλα που ανάγκασε το πλήρωμά του να φύγει θεωρώντας τον νεκρό, ο Mark βρίσκεται πλέον μόνος του, χωρίς μέσα επικοινωνίας με τη Γή και με ελάχιστες προμήθειες.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν προλάβει να πεθάνει απο την πείνα, καθώς ο κατεστραμμένος εξοπλισμός και το αντίξοο περιβάλλον, θα τον σκοτώσουν πρίν προλάβει να πεινάσει.

Ομως ο Mark δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει. Με άξονα την επινοητικότητα, τις ικανότητες του στη μηχανική και την άρνηση του να παραδοθεί, ο Mark αντιμετωπίζει με επιτυχία το ένα εμπόδιο μετά το άλλο.
Εκατομμύρια μίλια μακριά, η Nasa και μια διεθνής ομάδα επιστημόνων δουλεύουν ασταμάτητα για να φέρουν πίσω τον "Αρειανό", ενώ ταυτόχρονα οι συνάδελφοι του σχεδιάζουν μια τολμηρή και σχεδόν αδύνατη, αποστολή διάσωσης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ridley Scott, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Drew Goddard ("Cloverfield", "World War Z", "The Cabin in the Woods"), βασισμένος στη νουβέλα που έγραψε ο Andy Weir.

Πρωταγωνιστούν οι Matt Damon, Jessica Chastain, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor, Kristen Wiig, Sean Bean, Mackenzie Davis, Sebastian Stan, Kate Mara, Michael Pena και Donald Glover.

Ενας άγραφος κανόνας θέλει τις ταινίες με θέμα τον πλανήτη Άρη να αποτυγχάνουν και ύστερα απο τα δυο πρώτα trailers του "The Martian", ακόμη δεν έχουμε καταλάβει αν η νέα ταινία του Ridley Scott θα καταφέρει να ανατρέψει τον κανόνα.

Το "The Martian" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 26 Νοεμβρίου.

Δείτε τα trailers:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.