Νέο Trailer Απο Το «Guardians of the Galaxy”

0

Η Marvel κυκλοφόρησε ένα νέο trailer του «Guardians of the Galaxy”, μιας ακόμη ταινίας απο το χρυσοφόρο σύμπαν της Marvel Comics.

«O αυθάδης τυχοδιώκτης Peter Quill (Chris Pratt) γίνεται ο στόχος μιας αμείωτης καταδίωξης, ύστερα απο την κλοπή μιας μυστηριωδούς σφαίρας, αντικείμενο πόθου του Ronan (Lee Pace), ενός πανίσχυρου κακοποιού με φιλοδοξίες που απειλούν ολόκληρο το σύμπαν. Στην προσπάθεια του να ξεφύγει απο τον επίμονο Ronan, ο Quill αναγκάζεται να συνάψει μια δύσκολη ανακωχή με μια τετράδα ανόμοιων περιθωριακών: τον Rocket (Bradley Cooper) – ένα βαριά οπλισμένο ρακούν, τον Groot (Vin Diesel) – ένα ανθρωποειδές δέντρο, την θανατηφόρα και αινιγματική Gamora (Zoe Saldana) και τον εκδικητικό Drax the Destroyer (Dave Bautista).
Οταν όμως ο Quill ανακαλύπτει την πραγματική δύναμη της σφαίρας και την απειλή που αποτελεί για το σύμπαν, πρέπει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να οδηγήσει την αταίριαστη ομάδα του, σε μια τελευταία και απελπισμένη μάχη.”

Sci-fi περιπέτεια σε σκηνοθεσία James Gunn («Slither”, «Super”), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Chris McCoy, βασισμένοι σε μια ιστορία της Nicole Perlman και τους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Gene Colan, Arnold Drake, Steve Englehart, Dan Abnett και Andy Lanning, για λογαριασμό της Marvel Comics.

Πρωταγωνιστούν οι Lee Pace, Vin Diesel (φωνή), Bradley Cooper (φωνή), Zoe Saldana, Karen Gillan, Chris Pratt, Dave Bautista, John C. Reilly, Benicio Del Toro, Djimon Hounsou, Glenn Close, Michael Rooker.

Η πιο παιδική απ’ όλες τις ταινίες της Marvel που έχουμε δεί μέχρι σήμερα, φιλοδοξεί σε μεγάλες εισπράξεις που θα υπερκεράσουν το μεγάλο budget της παραγωγής. Με κωμικό τόνο και χαρακτήρες, το «Guardians of the Galaxy” απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στο πολύ νεανικό κοινό και δύσκολα θα συγκινήσει τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Το «Guardians of the Galaxy” θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική την 1η Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.