Νέο Trailer Απο Το "Creed"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Creed", την έβδομη ταινία απο το franchise του "Rocky".

"Ο Adonis Johnson (Michael B. Jordan) δεν γνώρισε ποτέ τον διάσημο πατέρα του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή βαρεών βαρών Apollo Creed, που πέθανε πρίν αυτός γεννηθεί. Παρόλαυτα κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί οτι το μπόξ είναι μέσα στο αίμα του και έτσι ο Adonis κατευθύνεται στη Philadelphia, το μέρος όπου ο Apollo έδωσε τον θρυλικό αγώνα ενάντια σε ένα σκληροτράχηλο νεαρό με το όνομα Rocky Balboa.

Φτάνοντας στην πόλη, ο Adonis εντοπίζει τον Rocky και του ζητά να γίνει ο προπονητής του. Παρά την επιμονή του ότι βρίσκεται πλέον εκτός του μπόξ, ο Rocky βλέπει στον Adonis την δύναμη και αποφασιστικότητα που είχε και ο Apollo, ο μεγάλος αντίπαλος που εξελίχθηκε στον καλύτερο του φίλο. Ο Rocky τελικά πείθεται και αναλαμβάνει τον νεαρό πυγμάχο, αν και ο πρώην πρωταθλητής μάχεται με έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι ο πιο θανάσιμος που αντιμετώπισε ποτέ.

Με τον Rocky στη γωνιά του, σύντομα ο Adonis θα έχει την ευκαιρία του για τον τίτλο. Θα μπορέσει όμως να αποκτήσει την θέληση και την καρδιά ενός αληθινού μαχητή, πρίν να ανέβει στο ρίνγκ?"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ryan Coogler ("Fruitvale Station"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Aaron Covington, βασισμένοι φυσικά στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Sylvester Stallone.

Πρωταγωνιστούν οι Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Graham McTavish, Will Blagrove και Anthony Bellew.

Υστερα απο το "Fruitvale Station", ο σκηνοθέτης Ryan Coogler συνεργάζεται ξανά με τον Michael B. Jordan, σε μια ταινία που αν και ανήκει σε ένα μεγάλο franchise, αναμένεται να κινηθεί με διαφορετικό και ανεξάρτητο στύλ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία των ταινιών Rocky, o Stallone δεν υπογράφει το σενάριο.

Το "Creed" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου του 2015.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.