Νέο Trailer Απο Το "Blair Witch"

0

Πρίν απο λίγους μήνες είχαμε προβάλλει το trailer απο το "The Woods", το νέο θρίλερ τρόμου του Adam Wingard. Ενα θρίλερ που πρίν απο λίγες ημέρες η Lionsgate αποκάλυψε ότι ανήκει στο franchise του "Blair Witch", ένα franchise που ξεκίνησε το 1999 με την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία "Blair Witch Project" και συνοδεύτηκε απο ενα αδιάφορο sequel με τον τίτλο "Book of Shadows: Blair Witch 2".

"Μια ομάδα φοιτητών του κολεγίου πηγαίνει στο Δάσος Black Hills του Maryland, για να ερευνήσει το μυστήριο πίσω απο την εξαφάνιση της αδελφής του James, που σύμφωνα με πολλούς συνδέεται με τον θρύλο Blair Witch. Στην αρχή η ομάδα είναι αισιόδοξη, ειδικά μετά την γνωριμία με ένα ζευγάρι ντόπιων που προσφέρονται να βοήθησουν την ομάδα να πλοηγηθεί μέσα στο σκοτεινό και αχανές δάσος. Ομως, καθώς η μακρά νύχτα κυλά, η ομάδα δέχεται την επίσκεψη μιας κακόβουλης παρουσίας. Σύντομα, όλοι θα διαπιστώσουν ότι ο θρύλος είναι πέρα για πέρα αληθινός και πολύ πιο σατανικός απ΄ότι θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Adam Wingard ("The Guest", "You're Next"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Simon Barrett ("Red Sands", "V/H/S").

Πρωταγωνιστούν οι Callie Hernandez, James Allen McCune, Brandon Scott, James Allen McCune, Valorie Curry, Corbin Reid, Wes Robinson.

Έχοντας παρακολούθησει και τα δυο trailers της νέας ταινίας του Adam Wingard, δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε κάποια διαφορά απο τις υπόλοιπες φθηνές found-footage ταινίες τρόμου που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, καθώς και αυτή στηρίζεται στα φθηνά jump scares, ενώ οι διάλογοι και οι ερμηνείες φαίνεται πως κυμαίνονται στο ίδιο χαμηλό επίπεδο.

Το "Blair Witch" που αρχικά είχε τον τίτλο "The Woods", θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.