Νέο Trailer Απο Το "Assassination Nation"

0

Η NEON κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Assassination Nation", το θρίλερ του Sam Levinson. Το νέο trailer φανερώνει ένα άκρως παρανοϊκό φίλμ, που αν και προσπαθεί να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα, φαίνεται να χάνει το νόημα στη πορεία.

"Η τελειόφοιτος του Λυκείου Lily και η ομάδα των φίλων της, ζούν σε μια θολούρα sms, αναρτήσεων στα social media, selfies και chats, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος. Έτσι, όταν ένας ανώνυμος hacker ξεκινά να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες απο τις προσωπικές ζωές όλων στην μικρή πόλη, με αποτέλεσμα την απόλυτη τρέλα και αφήνωντας την Lily και τους φίλους της να διερωτώνται αν θα καταφέρουν να βγάλουν το βράδυ."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sam Levinson ("Another Happy Day"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Odessa Young, Suki Waterhouse, Anika Noni Rose, Hari Nef, Bill Skarsgard, Joel McHale, Colman Domingo, Maude Apatow, Bella Thorne.

Η ταινία που απέσπασε ανάμεικτες κριτικές στο Φεστιβάλ του Sundance Film Festival, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

 

Νέο Trailer Απο Το "Assassination Nation"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.