Νέο Trailer Απο Το «Thoroughbreds»

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το «Thoroughbreds», το δραματικό θρίλερ του Cory Finley, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

«Οι παιδικές φίλες Lily και Amanda ενώνονται ξανά στο προαστιακό Connecticut, ύστερα απο πολλά χρόνια. Lily έχει εξελιχθεί σε μια στυλιζαρισμένη, αριστοκρατική έφηβη που σπουδάζει σε ένα πολυτελές ιδιωτικό σχολείο. Η Amanda έχει αποκτήσει μια σπιρτάδα και το δικό της μοναδικό ύφος, με κόστος όμως την κοινωνική της περιθωριοποίηση. Αν και αρχικά τα δύο κορίτσια βρίσκονται σε κόντρα, σύντομα το δίδυμο δένεται ξανά χάρις στο μένος της Lily για τον καταπιεστικό πατριό της και η φιλία τους αναπτύσσεται ξανά, φέρνωντας στην επιφάνεια τις πιο καταστροφικές τάσεις τους. Οι φιλοδοξίες τους θα τις ωθήσουν να προσλάβουν τον Tim, έναν τοπικό απατεώνα που θα τις βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις ζωές τους.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Cory Finley, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Olivia Cooke, («Bates Motel»), Anya Taylor-Joy («The Witch»), Paul Sparks, («Boardwalk Empire»), Anton Yelchin («Star Trek»), Chaunty Spillane, Stephanie Atkinson, Kaili Vernoff.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την άνοιξη.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.