Νέο Trailer Απο Το «The Dark Tower»

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το «The Dark Tower», την πρώτη ταινία απο το σύμπαν της 8τομης ομώνυμης σειράς βιβλίων του Stephen King, που ύστερα απο χρόνια προετοιμασίας μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Το νέο trailer διαθέτει αρκετά νέα πλάνα, αλλά δεν καταφέρνει να εφησυχάσει τους θαυμαστές των βιβλίων που εμφανίζονται αρκετά επιφυλακτικοί για το τελικό αποτέλεσμα.

«Ο Jake Chambers (Tom Taylor) είναι ένας 11χρονος λάτρης της περιπέτειας, που θα ανακαλύψει στοιχεία για την ύπαρξη μιας άλλης διάστασης με το όνομα Mid-World. Ακολουθώντας το μυστήριο, εισέρχεται μέσα στο Mid-World και σύντομα συναντά τον μοναχικό φύλακα των συνόρων Roland Deschain (Idris Elba). Ο Roland Deschain έχει σαν αποστολή να πλησιάσει στο Dark Tower, που βρίσκεται στο End-World και να φθάσει στο σημείο ανάμεσα στο χώρο και το χρόνο που ελπίζει πως θα σώσει τον Mid-World απο την εξαφάνιση. Ομως με διάφορα τέρατα και τον μοχθηρό μάγο Walter Padick (Matthew McConaughey) στο κατόπι τους, το αταίριαστο δίδυμο θα διαπιστώσει ότι η αποστολή τους είναι δυσκολότερη απ’ότι είχαν φανταστεί.»

Στην σκηνοθεσία του φίλμ βρίσκεται ο Nikolaj Arcel («A Royal Affair»), ο οποίος ασχολήθηκε και με το σενάριο, το οποίο αναθεώρησε μαζί με τον Anders Thomas Jensen («The Duchess»), βασισμένοι στο προσχέδιο που έγραψαν οι Akiva Goldsman («A Beautiful Mind», «I Am Legend») και Jeff Pinkner («Lost», «Fringe») και με επίκεντρο το πρώτο βιβλίο της σειράς, «The Gunslinger».

Οσον αφορά τους πρωταγωνιστές, στο ρόλο του πιστολά Roland Deschain βρίσκεται ο Idris Elba («Luther»), ο Matthew McConaughey («Interstellar») υποδύεται τον κακόβουλο ‘Man in Black’, ενώ η Abbey Lee («Mad Max: Fury Road») βρίσκεται στο ρόλο της Tirana.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Katheryn Winnick («Vikings»), Cloudia Kim («Marco Polo»), Jackie Earle Haley («Preacher»), Nicholas Hamilton, Alex McGregor, Fran Kranz και José Zúñiga.

Το «The Dark Tower» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 3 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά «έργα».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.