Νέο Trailer Απο Το «Star Wars: The Last Jedi”

0

Η Lucasfilm και η Disney κυκλοφόρησαν ένα νέο railer απο το «Star Wars: The Last Jedi”, το όγδοο επεισόδιο του διαστημικού έπους. Το νέο trailer διαθέτει άφθονο νέο υλικό και στοιχεία απο την πλοκή που απ΄ότι φαίνεται θα εστιάσει και πάλι στη Rey και τον Kylo Ren, αλλά και την σχέση τους με τον Luke που πλέον είναι ο δάσκαλος και των δυο.

Στη σκηνοθεσία του όγδοου επεισοδίου βρίσκεται ο Rian Johnson («Brick”, «Looper”), ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο, ενώ την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Steve Yedlin.

Στο cast επιστρέφουν σχεδόν όλα τα μέλη του «Star Wars: The Force Awakens”, που περιλαμβάνει τους Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie και Andy Serkis. Ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Benicio Del Toro, Laura Dern και Kelly Marie Tran.

Υστερα απο το μετριότατο «The Force Awakens”, το νέο φίλμ απο το δημοφιλές franchise καλείται να ανεβάσει τον πήχη και να παρουσιάσει κάτι το καινούργιο, καθώς η νοσταλγία και η ανακύκλωση της πρώτης τριλογίας εξαντλήθηκαν στην προηγούμενη ταινία που σκηνοθέτησε ο JJ Abrams.
Μια βελτίωση που δύσκολα θα έρθει, καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα στα νέα φίλμ του «Star Wars” είναι η έλλειψη ενός καλογραμμένου «κακού” χαρακτήρα, καθώς τόσο ο Snoke, όσο και ο Kylo Ren φαντάζουν πολύ λίγοι για να καλύψουν την θέση του Darth Vader…

Το «Star Wars: The Last Jedi” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.