Νέο Trailer Απο Το "Fantastic Beasts And Where To Find Them"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Fantastic Beasts And Where To Find Them", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της J.K. Rowling, που ουσιαστικά αποτελεί το spinoff - prequel της ιστορίας του Harry Potter. Το νέο trailer φανερώνει έναν πιο adult και κάπως πιο σκοτεινό τόνο απο τις ταινίες του "Harry Potter".

"Η ιστορία ξεκινά το 1926, καθώς ο Newt Scamander έχει μόλις ολοκληρώσει μια παγκόσμια περιοδεία, κατά την διάρκεια της οποίας ανακάλυψε και κατέγραψε μια μεγάλη ποικιλία μαγικών πλασμάτων. Φθάνοντας στην Νέα Υόρκη για μια σύντομη ανάπαυλα, θα μπορούσε να είχε φύγει χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, αν δεν ήταν το No-Maj (Muggle) με το όνομα Jacob, μια χαμένη μαγική υπόθεση και δραπέτης απο τα φανταστικά πλάσματα του Newt, που θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα τόσο για τον κόσμο της μαγείας, όσο και για αυτόν των No-Maj."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η ίδια η Rowling, που θα κάνει το ντεπούτο της σαν σεναριογράφος, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Yates, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε τις τέσσερις τελευταίες ταινίες του "Harry Poter".

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Newt Scamander, θα βρεθεί ο Eddie Redmayne ("The Theory Of Everything"), ενώ την παραγωγή του φίλμ θα αναλάβει ο David Heyman ("Gravity"), ο παραγωγός όλων των ταινιών του "Harry Poter" franchise.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Katherine Waterston ("Inherent Vice"), Colin Farrell ("True Detective") Jon Voight ("Ray Donovan"), Ron Perlman ("Hellboy"), Gemma Chan ("Humans"), Alison Sudol ("Transparent"), Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton ("In America") και Jenn Murray.

Το "Fantastic Beasts And Where To Find Them", θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.