Νέο Trailer Απο Το "Deepwater Horizon"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Deepwater Horizon", την νέα ταινία καταστροφής που βασίζεται στα αληθινά γεγονότα της 20ης Απριλίου του 2010, όπου μια έκρηξη σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου της BP στον Κόλπο του Μεξικού, είχε σαν αποτέλεσμα των θάνατο 11 ανθρώπων και την μεγαλύτερη περιβαντολλογική καταστροφή στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Το νέο trailer φανερώνει την πρόθεση του Peter Berg να εστιάσει περισσότερο στα πρόσωπα και λιγότερο στο γεγονός της καταστροφής, μια προσέγγιση που εμπεριέχει αρκετό ρίσκο καθώς φλερτάρει με το μελλόδραμα.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Berg ("Lone Survivor", "Battleship") που αντικατέστησε τον J.C. Chandor, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Matthew Michael Carnahan ("World War Z") και Matthew Sand ("Ninja Assassin").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Mark Wahlberg ("The Fighter", "The Perfect Storm"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kurt Russell ("The Thing"), John Malkovich ("Dangerous Liaisons"), Dylan O'Brien ("The Maze Runner"), Kate Hudson ("Almost Famous"), Gina Rodriguez ("Jane the Virgin"), Ethan Suplee, Brad Leland, J.D. Evermore, Garrett Hines και James DuMont.

Με μεγάλη κλίμακα, αξιόλογο cast και μια πολύ ενδιαφέρουσα και αληθινή ιστορία, το "Deepwater Horizon" φαντάζει ενδιαφέρον, όμως η αποχώρηση του ποιοτικού J.C. Chandor και η αντικατάσταση του απο τον σαφώς πιο εμπορικό Peter Berg, φαίνεται να έχει αφαιρέσει απο το project το ειδικό βάρος...

Το "Deepwater Horizon" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.