Νέο Trailer Απο Το "Death Wish"

0

Η MGM κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Death Wish", το remake της ομώνυμης ταινίας του 1974 που είχε ως πρωταγωνιστή τον Charles Bronson.

"Υστερα απο μια βίαιη επίθεση ενάντια στη γυναίκα και την κόρη του, ο Paul Kersey, ένας χειρουργός του Σικάγο, μετατρέπεται σε εκδικητή, εφορμώντας τα βράδια σε κακόφημους δρόμους, σκορπώντας τον θάνατο ανάμεσα στους κακοποιούς, σε μια τυφλή και οργισμένη απόδοση διακαιοσύνης."

Αν και στη θέση του σκηνοθέτη του φίλμ βρέθηκαν κατά καιρούς οι Joe Carnahan ("The Grey"), Gerardo Naranjo ("Miss Bala") και οι Aharon Keshales & Navot Papushado ("Big Bad Wolves"), η θέση τελικά κατέληξε στον Eli Roth ("Cabin Feve", "Hostel"), του οποίου το βιογραφικό διαθέτει μόνο ταινίες τρόμου. Ενα γεγονός που σε συνδυασμό και με τις τελευταίες πληροφορίες σημαίνει πως το remake θα διαθέτει πολύ βίαιο και αιματοβαμμένο τόνο.

Το σενάριο υπογράφει ο Joe Carnahan ("The Grey", "Pride and Glory"), βασισμένος στη ταινία του 1974 και στη νουβέλα του Brian Garfield.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Paul Kersey βρίσκεται ο Bruce Willis, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Vincent D'Onofrio ("Daredevil"), Elisabeth Shue ("Leaving Las Vegas"), Dean Norris ("Breaking Bad"), Beau Knapp, Jack Kesy, Kirby Bliss Blanton, Mike Epps, Len Cariou και Kimberly Elise.

Αν και ο λάτρης του b-movie τρόμου Eli Roth δεν φαντάζει και ως η ιδανική επιλογή για το remake του κλασικού φίλμ, η παρουσία του Bruce Willis στο πρώτο σοβαρό ρόλο του ύστερα απο μια σειρά αδιάφορων ταινιών, αφήνει κάποιες ελπίδες για ένα αξιόλογο θρίλερ-δράσης...

Το "Death Wish" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Μαρτίου απο την MGM.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Death Wish"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.