Νέο Trailer Απο Το "Collide"

0

Η Open Road Films κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Collide", το θρίλερ-δράσης του Eran Creevy.

"Οταν μια ληστεία εξελίσσεται εντελώς στραβά, ο Casey Stein (Hoult) τρέπεται σε φυγή, κυνηγημένος απο μια αδίστακτη συμμορία της οποίας ηγείται ο αρχιμαφιόζος Hagen (Hopkins). Τώρα ο Casey διαθέτει ένα πολύτιμο φορτίο που ανήκει στον Hagen, που θα κάνει το παν για να το ανακτήσει. Πλέον, χωρίς επιλογές, ο Casey καλεί τον πρώην εργοδότη του και έμπορο ναρκωτικών Geran (Kingsley), για να προστατέψει την σύντροφό του Juliette (Jones), πρίν αυτή πέσει στα χέρια του Hagen. Τώρα ο Casey θα αναγκαστεί να εμπλακεί μια αγωνιώδη καταδίωξη στην Autobahn της Γερμανίας, για να σώσει τον έρωτα της ζωής του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Eran Creevy ("Welcome to the Punch"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον F. Scott Frazier ("The Numbers Station"). Πρωταγωνιστούν οι Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Nadia Hilker, Marwan Kenzari, Clemens Schick, Michael Epp, Joachim Król, Christian Rubeck.

Με αρκετά προβλήματα στην παραγωγή λόγω της χρεοκοπίας του στούντιο της Relativity, το ξεχασμένο θρίλερ-δράσης του Eran Creevy που γυρίστηκε πρίν απο δυο χρόνια, φαντάζει καταδικασμένο εξαρχής, παρά το αξιόλογο cast.

Η ταινία που αρχικά είχε τον τίτλο "Autobahn", θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

 

νεο trailer απο το "Collide"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.