Νέο Trailer Απο Το "Assassin's Creed"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Assassin's Creed", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου videogame της Ubisoft.

"Με την βοήθεια μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του αναμνήσεις, ο Callum Lynch (Michael Fassbender) βιώνει τις περιπέτειες του πρόγονου του, Aguilar, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Callum σύντομα ανακαλύπτει ότι κατάγεται απο μια μυστηριώδη μυστική κοινωνία, τους Εκτελεστές (Assassins) και διαθέτει απίστευτη γνώση και ικανότητες για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την καπιεστική και πανίσχυρη οργάνωση Templar, στο παρόν."

Στην σκηνοθεσία της μεταφοράς βρίσκεται ο Justin Kurzel, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Bill Collage, Adam Cooper και Michael Lesslie.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Callum Lynch / Aguilar, ενός χαρακτήρα που δημιουργήθηκε ειδικά για την ταινία, βρίσκεται ο Michael Fassbender ("300", "X-Men: First Class", "Shame"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Marion Cotillard ("Inception", "The Dark Knight Rises"), Jeremy Irons ("Die Hard: With a Vengeance"), Brendan Gleeson ("Braveheart"), Michael Kenneth Williams ("Boardwalk Empire"), Ariane Labed, Callum Turner.

Η αλήθεια είναι ότι οι μεταφορές των videogames στην μεγάλη οθόνη δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, κάτι που αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά με την περίπτωση του πολύ κακού "Warcraft". Με αυτό το δεδομένο, η περίπτωση του "Assassin’s Creed" φαντάζει σαν η τελευταία ελπίδα για μια επιτυχημένη μεταφορά, καθώς διαθέτει πολύ αξιόλογους πρωταγωνιστές και έναν ικανότατο σκηνοθέτη. Συντελεστές που σε συνδυασμό με το promo υλικό που έχουμε δεί μέχρι σήμερα, αφήνουν αρκετές ελπίδες για μια αξιόλογη μεταφορά που θα κάνει τη διαφορά και θα αλλάξει το αρνητικό κλίμα γύρω απο τις ταινίες των videogames...

Το "Assassin’s Creed" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.