Νέο Trailer Απο Το "6 Days"

0

Η Icon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "6 Days", το δράμα-δράσης που είναι βασισμένο στα αληθινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο το 1980.

"Τον Απρίλιο του 1980, έξι ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στην Πρεσβεία του Ιράν στο Princes Gate του Λονδίνου, παίρνοντας ως ομήρους 26 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο. Μέσα στις επόμενες έξι ημέρες εξελίχθηκε μια πολύ έντονη αναμέτρηση, ενώ την ίδια ώρα μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων στρατιωτών της SAS ετοιμάζονταν για μια εισβολή που ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Toa Fraser ("Giselle"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Glenn Standring ("The Dead Lands").

Πρωταγωνιστούν οι Jamie Bell, Abbie Cornish, Mark Strong, Emun Elliott, Martin Shawn, Tim Pigott-Smith, Nicholas Boulton, Ronan Vibert, Jared Turner, Tim Downie.

Η ιστορία του φίλμ που όπως προαναφέραμε είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, ακολουθεί την οπτική τριών ανθρώπων που έπαιξαν ζωτικούς ρόλους στα γεγονότα, τον διαπραγματευτή Max Vernon, τον άνθρωπο που ανέλαβε την επικοινωία με τους τρομοκράτες, την ρεπόρτερ Kate Adie που κάλυψε τα γεγόνοτα για λογαριασμό του BBC και τον Rusty Firmin, τον επικεφαλής μιας απο τις ομάδες εισβολής της SAS.

Αν και η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, τόσο το μέγεθος της παραγωγής όσο και τα ονόματα του cast, δεν προδιαθέτουν για ένα πολύ αξιόλογο φίλμ.

Το "6 Days" θα κάνει πρεμιέρα στην Βρετανία στις 4 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.