Νέο Teaser Trailer Του «[REC] 4 Apocalypse»

0

Η Filmax Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο teaser-trailer απο το «[REC] 4 Apocalypse», την τέταρτη και τελευταία ταινία του franchise τρόμου, που δημιούργησαν οι Jaume Balagueró και Paco Plaza.

«Η Angela Vidal (Manuela Velasco), η νεαρή ρεπόρτερ που μπήκε στην πολυκατοικία με τους πυροσβέστες, καταφέρνει να βγεί ζωντανή και μεταφέρεται σε ένα τάνκερ στη θάλασσα για να εξεταστεί. Αυτό ομως που δεν ξέρουν οι συνοδοί της, είναι ότι η Angela μεταφέρει τον ιό.»

Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2007 και αποθεώθηκε απο κοινό και κριτικούς χάρις την πρωτοτυπία και την καταιγιστική δράση που καταγράφεται μέσα απο ερασιτεχνικά πλάνα. Το 2009 κυκλοφόρησε το [Rec]² που αν και σαφώς κατώτερο του πρώτου παρέμεινε ενδιαφέρον, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για την τρίτη ταινία «[REC]³ Génesis», που κυκλοφόρησε το 2012 και δεν ήταν τίποτε παραπάνω απο μια splatter κωμωδία.

Στη σκηνοθεσία της τέταρτης ταινίας επιστρέφει ο Jaume Balagueró («Fragile», «[Rec]», «[Rec] 2 «, «Sleep Tight»), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Manu Díez.

Πρωταγωνιστούν οι Manuela Velasco, Héctor Colomé, Mariano Venancio, María Alfonsa Rosso, Ismael Fritschi, Paco Manzanedo, Emilio Buale, Críspulo Cabezas, Carlos Zabala, Khaled Kouka, Paco Obregón.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ισπανία, στίς 31 Οκτωβρίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.