Η Universal Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Μεταφορά Του «Hanna»

0

Σύμφωνα με το THR, η Universal ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του «Hanna», του κινηματογραφικού θρίλερ-δράσης που κυκλοφόρησε το 2011, με πρωταγωνιστές τους Saoirse Ronan, Eric Bana και Cate Blanchett.

«Η Hanna δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Μεγαλωμένη από τον πατέρα της, πρώην υπάλληλο της CIA, στην άγρια φύση, έχει το σθένος, την αντοχή και τα οξυμένα ένστικτα ενός στρατιώτη. Η ανατροφή της και η εκπαίδευσή της είχαν ένα και μόνο σκοπό: να γίνει η καλύτερη δολοφόνος. Έφηβη πλέον, η Hanna είναι έτοιμη να εκτελέσει την αποστολή για την οποία προετοιμάζονταν όLα αυτά τα χρόνια. Καθώς διασχίζει κρυφά τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη, η Hanna αποφεύγει πράκτορες και δολοφόνους, οι οποίοι δίνουν αναφορά γι’ αυτήν σε μια ανελέητη υπάλληλο μυστικών υπηρεσιών. Ενώ πλησιάζει στον στόχο της, η Hanna έρχεται αντιμέτωπη με πανίσχυρους εχθρούς και βρίσκεται μπροστά σε ραγδαίες αποκαλύψεις για τον ίδιο της τον εαυτό.»

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς θα γράψει ο David Farr («The Night Manager»), ο οποίος θα αναλάβει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Marty Adelstein και Becky Clements.

Αν και οι μεταφορές κινηματογραφικών ταινίων στην τηλεόραση αποτυγχάνουν η μία μετά την άλλη («Rush Hour», «The Exorcist», «Training Day», «Taken»), για κάποιον ανεξήγητο λόγο τα δίκτυα εξακολουθούν να στηρίζουν αυτή τη διαδικασία, αναζητώντας την εύκολη λύση και όχι την δημιουργία μιας original σειράς που θα διαθέτει μια φρέσκια και πρωτότυπη ιστορία…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά «έργα».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.