Η Universal Cable Prods. Απέκτησε Το «Homecoming”

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Universal Cable Prods. απέκτησε τα δικαιώματα του «Homecoming”, του μυθοπλαστικού, ραδιοφωνικού podcast της Gimlet Media.

Αφηγουμένο μέσα απο ενα κολάζ τηλεφωνικών κλήσεων, θεραπευτικές συνεδρίες και ιδιωτικές συνομιλίες, το podcast του Homecoming αποτελεί ένα πολιτικό θρίλερ που εστιάζει σε μια κοινωνική λειτουργό (Catherine Keener) που εργάζεται σε μια μυστική κυβερνητική εγκατάσταση, τον φιλόδοξο προιστάμενο της (David Schwimmer) και ένα στρατιώτη (Oscar Isaac) που πασχίζει να επιστρέψει στην παλιά ζωή του. Το podcast της Gimlet Media έκανε πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου, αποτελούμενο απο συνολικά έξι επεισόδια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Universal Cable Prods. σκοπεύει να μεταφέρει την ιστορία στην τηλεόραση με επικεφαλής τον Sam Esmail, τον δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς «Mr. Robot”.

Το «Homecoming” αποτελεί το δεύτερο podcast της Gimlet Media που μεταφέρεται στην τηλεόραση, καθώς πρίν απο μερικούς μήνες, το δίκτυο ABC παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του «Start Up”, μιας νέας κωμικής τηλεοπτικής σειράς που βασίζεται στο ομώνυμο podcast.

Αν και ο Sam Esmail φαντάζει σαν ιδανική επιλογή για τα projects αυτού του είδους, η πρόσφατη «εμπλοκή” του στην τηλεοπτική μεταφορά του «Metropolis” δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά για το μέλλον του «Mr. Robot”….

Ακούστε όλα τα επεισόδια του «Homecoming” εδώ.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.